Publicador de contenidos

Hidrobal transmet a Agbar els serveis del cicle integral de l'aigua a Balears

  • L’objectiu és establir majors sinèrgies, a través d’una integració de recursos, mitjans i coneixement

  • Els contractes de més 90 mil clients passen a ser gestionats per Agbar amb les mateixes condicions

  • S’ha ampliat l’horari d’atenció per Whatsapp i la pàgina web incorpora un assistent virtual

Agbar anuncia que ha fet un pas endavant en la integració en el grup al qual pertany Hidrobal i ha evolucionat cap a una única marca de serveis del cicle integral de l’aigua a les Illes Balears.

En aquest sentit, Hidrobal ha transmès a Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A.U. (Agbar) la seva branca d’activitat de gestió del cicle integral de l’aigua que Hidrobal ha desenvolupat fins ara a Balears.

En conseqüència, des de l’1 de juliol de 2021, els serveis que fins ara prestava Hidrobal a més de 19 municipis balears passen a ser gestionats per Agbar. Així doncs, Agbar esdevé el nou gestor del servei i subroga la posició que tenia Hidrobal en aquests municipis. Aquesta transmissió no suposa cap modificació en la prestació del servei a les més de 55 mil llars, empreses i administracions. Tampoc suposa un canvi en la marca amb la qual opera Agbar a les Illes Balears, de forma que es manté l’actual Hidrobal.

L’objectiu és establir majors sinergies, a través d’una integració de recursos, mitjans i coneixement, per assolir l’excel·lència en el servei; així com consolidar una estructura organitzativa dedicada exclusivament a la prestació dels serveis del cicle integral de l’aigua.

 

Estructura corporativa

El fins ara director general d’Hidrobal, Guillermo Carbonero, s’ha integrat en l’estructura corporativa d’Agbar com a director territorial de Balears. Així doncs, l’organigrama corporatiu es manté sota la presidència d’Àngel Simon i la direcció d’Emili Giralt, com a director general.

Giralt ha afirmat que “amb motiu de la pandèmia, hem encarat reptes impensables com a societat que han impactat en tots els àmbits de la vida social i econòmica. Aquesta situació ens ha obert una finestra d’oportunitat per estructurar millor la nostra activitat a Balears i així donar un millor servei a la ciutadania”. Així mateix ha destacat que “Agbar és un referent en qualitat i excel·lència en l’àmbit dels serveis del cicle integral de l’aigua i aporta una experiència de més de 150 anys en la gestió dels recursos hídrics”. “La integració d’Hidrobal en el grup suposarà una millora del servei i ens permetrà una major capacitat per afrontar els reptes presents i futurs”, ha recalcat el director general d’Agbar.

El compromís de la concessionària, tal com destaca Emili Giralt, és “contribuir al desenvolupament sostenible, amb el full de ruta dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030, i apostar per la innovació. Seguim treballant amb el mateix compromís amb les persones i el medi ambient, per garantir un servei essencial com l’aigua”.

 

Canals de contacte

La nova Agbar a les Illes Balears mantindrà els mateixos canals de contacte que Hidrobal: 971 981 000 (atenció comercial); 900 100 512 (reclamacions); i 900 100 513 (avaries). Es mantenen les mateixes oficines d’atenció al client, les quals seguiran obertes per atendre la ciutadania amb cita prèvia. La pàgina web seguirà sent www.hidrobal.net i es manté el canal de Twitter @hidrobal.

 

Novetats

Com a novetat, s’ha ampliat l’horari d’atenció a través del canal Whatsapp al telèfon 619 052 129 que atendrà de 9 h a 21 h en dies laborables. I, a la pàgina web d’Hidrobal, es pot trobar un nou assistent virtual que respondrà les consultes al moment (s’atendrà de 9 h a 21 h, en dies laborables).